Організація харчування  

Уся необхідна документація по харчоблоку в наявності:
- журнал бракеражу готової та сирої продукції;
- журнал обліку виконання норм харчування;
- зошит обліку відходів;
- журнал С-вітамінізації;
- журнал температурного режиму холодильного обладнання;
- журнал здоров'я працівників харчоблоку;
- книга складського обліку.
Щомісячно проводиться аналіз виконання норм харчування. Питний режим дотримується. Діти п'ютьбутильовану воду.
Санітарний стан харчоблоку задовільний.
Холодильне та технологічне обладнання знаходиться у робочому стані. Кухонний інвентар та посуд промарковані, у достатній кількості.
Перспективне посезонне чотирьох-тижневе меню в наявності.
Вартість харчування – 110 грн

4-тижневе меню для учнів Зима

4-тижневе меню для учнів ОСІНЬ